Skip to main content

Boek ons

Organiseert u een evenement, bedrijfsborrel, viering of (kerst)markt in of rondom Tilburg en zoekt u nog een muzikale aanvulling? Met een mix van jazz-, (neder)pop- en musicalnummers geven wij met de Souvenir Theatercompagnie (STC) graag een muzikaal tintje aan uw (kerst)evenement. We zingen altijd meerstemmig en vaak met een vleugje theater. We gaan bij concerten uit van ons eigen repertoire, maar zijn ook zeker bereid om nummers op verzoek in te studeren. Het resultaat laten we horen in eigen concerten en op korendagen, festivals en evenementen. Daarnaast werken we graag mee aan toffe theaterproducties en concerten van andere verenigingen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we kijken samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat betreft kosten moet u denken aan €350 voor een optreden op locatie*. Dit is een indicatie. Neem contact met ons op voor een passende prijsopgave voor uw evenement. We creëren graag samen met u een passend optreden met bijvoorbeeld meerdere verschillende muzikale blokken, een doorlopend optreden in concertvorm of een doorlopend klein (herhalend) repertoire. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbaarheid zingen wij met live pianobegeleiding.

*Voor organisaties met een maatschappelijk belang en een beperkt budget (zoals verzorgstehuizen, verpleegtehuizen of opvanglocaties) kunnen wij de prijs in overleg afstemmen.

Voor meer informatie of om ons te boeken kunt u contact met ons opnemen via info@stc-tilburg.nl of via onderstaand contactformulier.


Boek ons

lid worden

boek ons

Souvenir Theatercompagnie
KVK: 74834304
IBAN: NL70 ABNA 0847 2908 08

Copyright © - STC Tilburg

Bekijk hier onze privacy policy

user