Nieuws

Nieuwe muziektheatervoorstelling FIRMA HOGEROP

Op 30 september en 1 oktober 2022 presenteert Souvenir Theatercompanie (STC) Tilburg hun nieuwste muziektheatervoorstelling FIRMA HOGEROP. In deze voorstelling, met muziek geschreven door Jetse Bremer, kijken we een dagje mee met het kantoorpersoneel van een doodgewoon bedrijf: Firma Hogerop. Het lijkt een doorsnee vrijdag te worden - met uitzicht op het weekend - totdat tijdens de brandoefening plots chaos uitbreekt. Is dit de kans om die vreselijke werksleur te doorbreken?

 

Lees meer...

Nederlands Korenfestival

Op zaterdag 1 februari hebben we deelgenomen aan de Brabantse voorronde van het Nederlands Koren Festival bij het Factorium in Tilburg. Samen met 11 andere koren hebben we onszelf ten gehore mogen brengen bij een deskundige jury, bestaande uit Hans van den Brand, Ria Frowijn en Machteld van Bronckhorst. Hieronder een kleine greep uit hun commentaar:

Lees meer...

Open repetities

Op 3 februari en 10 februari hebben we open repetities gehad. Bij deze repetities kan iedereen vrijblijvend een keer mee doen en dus een ideaal moment om te kijken of het zingen bij de STC bevalt. Tijdens de open repetities hebben we een drietal nieuwe liedjes ingestudeerd.

Lees meer...

lid worden

boek ons

boek ons

Souvenir Theatercompagnie
KVK: 74834304
IBAN: NL70 ABNA 0847 2908 08

Copyright © 2021 STC Tilburg

Bekijk hier onze privacy policy

user