Nieuwe muziektheatervoorstelling FIRMA HOGEROP

Op 30 september en 1 oktober 2022 presenteert Souvenir Theatercompanie (STC) Tilburg hun nieuwste muziektheatervoorstelling FIRMA HOGEROP. In deze voorstelling, met muziek geschreven door Jetse Bremer, kijken we een dagje mee met het kantoorpersoneel van een doodgewoon bedrijf: Firma Hogerop. Het lijkt een doorsnee vrijdag te worden - met uitzicht op het weekend - totdat tijdens de brandoefening plots chaos uitbreekt. Is dit de kans om die vreselijke werksleur te doorbreken?

 

 

Voor iedereen die ooit een stap in een kantoorpand heeft gezet, brengt FIRMA HOGEROP herkenbare personages en grappige situaties uit het kantoorleven - dit alles onder het genot van uitdagende en afwisselende muziek onder begeleiding van een live band. Met regie door Anke van Esch en muzikale leiding door Rick van den Belt hoopt STC u met FIRMA HOGEROP een heerlijke, muzikale avond te kunnen bezorgen.

Kaarten voor de voorstelling zijn nog verkrijgbaar aan de deur! 
Neem uw telefoon mee zodat u via een Qr-code (betaalverzoek) de kaarten kunt betalen. Contante betaling of pinbetaling is in dit theater helaas niet mogelijk. 

  • Laatste update op .
Souvenir Theatercompagnie
KVK: 74834304
IBAN: NL70 ABNA 0847 2908 08

Copyright © 2021 STC Tilburg

Bekijk hier onze privacy policy

user