Skip to main content

Het koor

Onze dirigent: Rick van den Belt

Rick van den Belt studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Daarna begon hij aan de Master of Music, waarvan hij in 2019 afstudeerde. Tijdens zijn Master-opleiding volgde Rick zanglessen bij Edward Hoepelman en Ivar Costenoble en koordirectie-lessen bij Peggy Hegeman en Louis Buskens. Sinds januari 2019 is Rick de nieuwe dirigent van STC Tilburg.

De afgelopen jaren was Rick in Nederland en België te zien in de musicalproducties Chaplin, Ridders van de Ronde Keukentafel en Kiss of the Spider Woman. Eind 2018 tourde Rick met de opera A Quiet Place door Nederland en in 2019 was hij te zien in de opera Die Zauberflöte, beide geproduceerd door Opera Zuid.

Als muzikaal leider is Rick voornamelijk actief bij (musical)gezelschappen in Noord-Brabant. Sinds 2017 is Rick muzikaal leider bij SPOT! Theater in Goirle, waar hij momenteel werkt aan de musical The Sound of Music. Daarnaast is/was Rick werkzaam als muzikaal leider bij o.a. musicalvereniging BOeMS en theatergroep Max Mini en werkt hij jaarlijks als vocal coach aan de Sinterklaas Teejaater Show in Goirle. Rick werkte als assistent muzikaal leider bij Op Hoop van Zegen door De Graaf & Cornelissen Entertainment.

www.rickvdbelt.nl

Het koor

Bieke

Mezzo

Claire

Alt

Dunja

Sopraan

Fieke

Alt

Gitta

Alt

Inge

Sopraan

Jaap

Tenor

Maarten

Tenor

Maartje

Sopraan

Marieke

Alt

Maud

Mezzo

Nicole

Alt

René

Tenor

Talitha

Sopraan

Veerle

Mezzo

lid worden

boek ons

boek ons

Souvenir Theatercompagnie
KVK: 74834304
IBAN: NL70 ABNA 0847 2908 08

Copyright © - STC Tilburg

Bekijk hier onze privacy policy

user